کشف قرص و گازوئیل غیرمجاز در کمربندی شیراز

رئیس پلیس امنیت اقتصادی فارس می‌گوید در بازرسی از یک دستگاه اتوبوس ۱۱۵ هزار و ۸۰۰ عدد قرص و بیش از یک هزار لیتر گازوئیل غیرمجاز در کمربندی شیراز کشف شد.

باشگاه خبرنگاران جوان -  سرهنگ احمدرضا خرم، رئیس پلیس امنیت اقتصادی فارس بیان کرد: ماموران پلیس امنیت اقتصادی استان هنگام گشت‌زنی و کنترل محور‌های مواصلاتی در کمربندی شیراز، به یک دستگاه اتوبوس مشکوک شدند و آن را برای بررسی بیشتر متوقف کردند.

او افزود: ماموران در بازرسی از این خودرو ۱۱۵ هزار و ۸۰۰ عدد قرص از نوع ترامادول و یک هزار و ۵۰۰ لیتر گازوئیل غیرمجاز که در باک اتوبوس جاسازی شده بود، کشف شد.

رئیس پلیس امنیت اقتصادی استان فارس با بیان اینکه کارشناسان ارزش اموال مکشوفه را ۱۱ میلیارد ریال برآورد کردند، گفت: در این خصوص راننده برای سیر مراحل قانونی روانه دادسرا شد.

منبع: معاونت فرهنگی و اجتماعی فرماندهی انتظامی فارس

اگر خوشت اومد لایک کن
0
آخرین اخبار