منابع سوری از آتش سنگین ارتش سوریه روی مواضع تروریستها در حومه حماه خبر دادند.

وزیر خارجه اردن درباره طرح موضوع سوریه در نشست وزرای خارجه اتحادیه عرب اظهار نظر کرد.

یک هیئت عالی‌رتبه از جنبش جهاد اسلامی فلسطین با حضور در مقر سفارت جمهوری اسلامی ایران در دمشق با سفیر کشورمان دیدار و مراتب تسلیت جنبش جهاد اسلامی به مردم داغدار ایران به اطلاع وی رساند.

امارات عربی متحده بدون اینکه موافقت مقامات «شورای ریاستی» یمن را بدست بیاورد اقدام به راه اندازی سفرهای سقطری به سومالی کرده و به گردشگران سقطری ویزای امارات می‌دهد.

رئیس شورای عالی سیاسی یمن بر حمایت از ملت و دولت ایران برای مقابله با توطئه های آمریکا و رژیم صهیونیستی تاکید کرد.

جو بایدن رئیس جمهور آمریکا با حضور در یک مرکز رای گیری ، در رای گیری زودهنگام انتخابات میان دوره‌ای شرکت کرد.

رئیس جمهور سالخورده ایالات متحده در جدیدترین گاف خود چهار ایالت به آمریکا اضافه کرده است.

عراق لیست کالاهای صادراتی ممنوعه به این کشور را اعلام کرد که شامل بخش‌های مختلف کشاورزی و صنعتی می‌شود.

رویترز با استناد به اطلاعیه دولت هند گزارش داد که این کشور که بزرگترین تولیدکننده شکر در جهان محسوب می‌شود، ممنوعیت صادرات این محصول را یک سال دیگر تا اکتبر 2023 تمدید کرده است.

کمیساریای عالی حقوق بشر سازمان ملل در گزارشی اعلام کرد که از ابتدای سال ۲۰۲۲ تاکنون ۱۱۸ فلسطینی در کرانه باختری از جمله قدس اشغالی به ضرب گلوله نظامیان صهیونیست به شهادت رسیدند.

هزاران نفر از سودانی‌ها با اعتراض به دخالت خارجی در امور کشورشان، خواستار اخراج نماینده سازمان ملل از این کشور شدند.

هزاران سودانی در مقابل مقر نمایندگی سازمان ملل متحد در خارطوم، بر ضد دخالت‌های این سازمان و کشورهای عربستان سعودی، امارات و انگلیس در امور داخلی این کشور تظاهرات کردند.

نمایندگی دائم روسیه در سازمان ملل اعلام کرد موضوع تعلیق توافقنامه صادرات غلات با اوکراین را به زودی به دبیر کل این نهاد اطلاع می دهد.

در سایه تهدیدات و چالش‌های داخلی و خارجی و همچنین شکاف عمیق در ساختار رژیم موقت صهیونیستی نگرانی اسرائیلی‌ها از انزوای بین‌المللی این رژیم افزایش یافته است.

طبق گفته‌ فاتح بیرول، دبیرکل آژانس بین‌المللی انرژی، بزرگ‌ترین قربانیان بحران انرژی در دنیا، اقتصادهای نوظهور و کشورهای درحال‌توسعه مخصوصاً کشورهای واردکننده نفت در آفریقا، آسیا و آمریکای لاتین هستند.

نخست وزیر ارمنستان اعلام کرده که آماده است تا ماموریت صلحبانان روسیه را تا ۲۰ سال تمدید کند.

حدود 60 درصد از شهروندان بریتانیایی معتقدند برگزیت تصمیمی اشتباه بوده و نکته مهم سیر صعودیِ این نارضایتی به وی ...

پربازدیدترین های بین الملل