مدیر صندوق بیمه اجتماعی روستاییان و عشایر لرستان گفت: 35 درصد از جامعه عشایری لرستان تحت پوشش بیمه اجتماعی روستاییان و عشایر هستند.

رئیس کانون سردفتران و دفتریاران استان اصفهان در نامه ای سرگشاده به رئیس قوه قضائیه خواستار رسیدگی به وضعیت ناگوار دفاتر اسناد رسمی شد.

مدیرکل بیمه سلامت استان بوشهر از تشکیل صندوق بیماران خاص خبر داد و گفت: پوشش خدمات بیمه سلامت در استان بوشهر افزایش می‌یابد.

رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان عسلویه گفت: طی پنج سال گذشته تاکنون بیش از 2 میلیون و ۸۰۰ هزار خدمت بهداشت و درمان به شهروندان شهرستان عسلویه ارائه‌ شده است.

مدیرکل بیمه سلامت استان کرمانشاه از حمایت بیمه سلامت کرمانشاه از بیماران خاص و صعب العلاج شامل ۲۷ نوع بیماری خبر داد.

مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس مازندران، روایتگری با زیان هنر و به کارگیری ابزارهای فرهنگی را بهترین شیوه در بیان دستاوردهای انقلاب به نسل‌های آینده کشور اعلام کرد.

مدیرکل دفتر سیاسی استانداری مازندران گفت: بصیرت افزایی در شرایط فعلی و مقابله با هجمه‌های ضدفرهنگی درجامعه با گفتمان هنر زودتر به نتیجه می‌رسد.

استاندار بوشهر گفت: باید با استفاده از ظرفیت‌های مختلف زیرساخت‌های فرهنگی و هنری استان بوشهر تقویت شود.

استاد گرافیست کارگاه ملی «برای ایران» گفت: این کارگاه با تلفیقی از قدیمی‌ها و جدیدها برگزار می‌شود تا ضمن هدایت هنرمندان به کارهای کیفی و محتوایی، شرایطی برای بهتر دیده شدن آثار نیز

امام جمعه یزد گفت: ریشه طاغوت، قدرت دادن به حاکمیت غیر خدا بود و امام خمینی(ره) می خواستند که این ریشه غیرخدایی به صورت کامل از میان برداشته شود.

برگزیدگان دومین جشنواره استانی تولیدات هنری فانوس ویژه دفاع مقدس با برپایی مراسم پایانی در آمل معرفی شدند.

مدیر برنامه‌ریزی فرهنگی و اجتماعی دانشگاه لرستان از فعالیت ۲۴ کانون فرهنگی و هنری و همچنین ۴۴ انجمن علمی و دانشجویی در این دانشگاه خبر داد.

سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استاندار چهارمحال و بختیاری گفت: تأمین ۲۵ درصدی تولید ناخالص کشور از سوی تعاونی‌ها به تخصیص مشوق‌های ترجیحی نیاز دارد.

مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس مازندران با تاکید بر تلاش هنرمندان برای ترویج فرهنگ دفاع مقدس گفت: تاکنون برای آثار ارزش‌های دفاع مقدس، امنیت و مدافع حرم کارهای مناسبی صورت نگرفته است.

پس از پایان داوری فراخوان «تأمین طرح نیمه دوم سال1401»، 49 طرح از 47 هنرمند عرصه هنرهای تجسمی انتخاب و معرفی شدند.

مسئول واحد هنرهای نمایشی استان قزوین گفت: تئاتر خیابانی با رویکرد «تئاتر شورایی» که از مشارکت مخاطب برای انعقاد کلام در اجرای نمایش استفاده می‌کند در قزوین اجرا می‌شود.

کارشناس مسکن با بیان این‌که در محله سیروس کلی پلاک تملک شده که همه‌ آنها دندان موشی" است خواستار تصویب قو ...

پربازدیدترین های استانها