نخستین جشنواره ملی تولیدات چندرسانه‌ای میراث‌ فرهنگی در یزد با تجلیل از هنرمندان برجسته کشوری به کار خود پایان داد و هنرمندان اردبیلی در این جشنواره خوش درخشیدند.

رئیس حوزه هنری چهارمحال و بختیاری گفت: دومین رویداد نمایشی و همایش استانی تئاتر مردمی بچه‌های مسجد چهارم و پنجم اسفندماه ۱۴۰۱ در شهرکرد برگزار می‌شود.

مدیرکل تبلیغات اسلامی گیلان از تمدید سومین جشنواره هنری و رسانه ای حبیب خبر داد و گفت: مهلت ارسال آثار به جشنواره حبیب تا ۵ اسفند تمدید شد.

مدیرعامل بنیاد بین المللی امام رضا(ع) گفت:امسال 16 جشنواره در 15 استان کشور برگزار می‌شود که چهار جشنواره به صورت بین المللی در کشورهای ترکیه حوزه قفقاز

کارگردان و داور ششمین جشنواره منطقه ای تئاتر افراد دارای معلولیت کاسپین با بیان این که با زبان هنر می توان دردها را گفت، افزود: ۳۶۰ گروه تئاتر افراد دارای معلولیت در کشور فعال هستند.

سرپرست معاونت صنایع‌دستی اداره‌کل میراث‌فرهنگی سمنان گفت: مسئولان فروشگاه‌های صنایع‌دستی فعال دارای پروانه کسب معتبر با دریافت مجوز مشمول قانون حمایت از هنرمندان می‌شوند.

معاون حوزه علمیه خواهران گفت: حوزه های علمیه خواهران حدود 500 مجموعه آموزشی و فرهنگی و تبلیغی در کشور دارد که بیش از 50 هزار طلبه خواهر و 70 هزار دانش آموخته در کشور وجود دارد که در عرصه های مختلف در حال فعالیت هستند.

سرپرست معاونت اقتصادی استانداری کرمانشاه گفت: مرزهای کرمانشاه ۵۰ درصد صادرات به کشور عراق را برعهده دارند.

استاندار مرکزی گفت: تحرک مطلوبی در راستای گفتمان دانش بنیان شدن در حال انجام بوده و این مسیر نیازمند شتاب بیشتر است.

رئیس پلیس امنیت اقتصادی استان زنجان گفت: ۲ هزار و ۴۹۲ عدد انواع سرم پزشکی در طرح مقابله با قاچاق دارو و تجهیزات پزشکی طی ۲ عملیات پلیس استان کشف شد.

استاندار خراسان رضوی گفت: هم اکنون حفظ و نگهداشت واحدهای فعال اقتصادی و جلوگیری از غیر فعال شدن آنها و پیگیری برای فعال شدن واحدهای راکد در دستور کار قرار دارد.

معاون اقتصادی و سرمایه‌گذاری سازمان منطقه آزاد قشم گفت: نخستین همایش روش‌های نوین مدیریت در آبزی‌پروری با حضور کارشناسان کشورهای چین، کانادا، روسیه و ازبکستان به میزبانی قشم برگزار می‌شود.

استاندار مرکزی گفت: صندوق شکوفایی و نوآوری عملکرد خوبی در استان مرکزی نداشته است.

نائب رئیس شورای اسلامی شهر شیراز از رییس شورا درخواست کرد به مدت یک ماه فعالیت کلیه کمیسیون‌ها، کمیته‌ها و جلسات صحن علنی شورا به جهت پیگیری مصوبات و تصمیمات ادوار گذشته و اکنون شورا تعطیل شود.

مدیر عامل بنیاد کتاب سازمان تبلیغات گفت:مابه بحران مخاطب در حوزه کتاب اعتقاد نداریم و کتاب اقتصاد خود را همچنان حفظ کرده و در غیر این صورت این حجم از افراد در صنعت کتاب فعالیت نمی‌کردند.

سرپرست معاونت اقتصادی استانداری کرمانشاه با اشاره به احصا ظرفیت های اقتصادی استان، گفت: ضعف فرهنگ اقتصادی از عوامل اصلی مشکلات اقتصادی کرمانشاه است.