استاندار و رئیس دولت محلی استان «آستراخان» روسیه در قالب یک گروه موتور سواری با عبور از سه استان گلستان، مازندران و گیلان بعد از ظهر امروز از مرز زمینی آستارا، ایران را ترک کردند.

استاندار چهارمحال و بختیاری گفت: از محل اعتبارات تهاتر نفت 10 میلیارد تومان برای حوزه‌های علمیه استان و 30 میلیارد تومان اعتبار برای تکمیل و توسعه مصلی‌های استان اختصاص یافته است.

فرمانده انتظامی شهرستان نیشابور از پلمب 2 واحد صنفی و کشف 9 هزار و 946عدد قرص غیرمجاز به همراه 1300 سی سی شربت غیرمجاز در این شهرستان خبر داد.

یک موتورسیکلت هوندا ۱۳۰۰ سی سی قاچاق به ارزش ۱۰ میلیارد ریال در شهرستان کرج توقیف شد.

فرماندار شهرستان زنجان گفت: طی 18 ماه گذشته بیش از 500 طرح عمرانی و اقتصادی با اعتباری بالغ بر 8 هزار میلیارد تومان در شهرستان زنجان اجرایی شده که 6 هزار میلیارد تومان آن در سال 1401 بود.

رئیس پلیس امنیت اقتصادی استان خراسان رضوی از کشف فرار مالیاتی در این استان خبر داد.

رئیس پلیس امنیت اقتصادی استان قم از کشف ۱۲۰ هزار لیتر نفت کوره قاچاق به ارزش ۴۰ میلیارد ریال در این استان خبر داد.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار سمنان از ایجاد زنجیره ارزش راهبردی برای گیاهان دارویی در سمنان خبر داد و گفت: این استان در زمینه تولید دارو ظرفیت های عظیم اقتصادی دارد.

رئیس پلیس امنیت اقتصادی تهران بزرگ از کشف بیش از ۸۶ هزار قلم انواع کالای قاچاق خبر داد.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار خراسان جنوبی گفت: بر اساس مصوبه ستاد کالای قاچاق و ارز باید اقدامات لازم برای جلوگیری از خروج گندم از استان پیش بینی شود.

مشاور استاندار خوزستان در حوزه سرمایه‌گذاری و اقتصاد از برگزاری همایش فرصت‌های سرمایه‌گذاری خوزستان در ماه آینده خبر داد و گفت: نگاه دولت به خوزستان تحقق توسعه‌یافتگی واقعی است.

معاون گردشگری وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی گفت: فعالان اقتصادی می‌توانند از ظرفیت هزینه‌های قابل قبول مالیاتی در عرصه گردشگری در سال جاری نیز استفاده کنند.

فرمانده انتظامی کردستان از کشف ۲۳۹ میلیارد ریال فرار مالیاتی با تلاش مأموران پلیس امنیت اقتصادی استان خبر داد.

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان قم گفت: نقشه مقابله با بی حجابی دارای ابعاد گسترده ای است و تک بعدی نیست و حتی متغیر اقتصادی نیز در بی عفتی تأثیرگذار است.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار خراسان جنوبی از تلاش در کار گروه تسهیل و رفع موانع تولید استان برای حفظ جایگاه واحد های تولیدی خبر داد.