آمریکا آلمان را به وخامت وضعیت حقوق بشر متهم کرد

وزارت امور خارجه آمریکا در گزارش سالانه خود از وخامت وضعیت حقوق بشر در آلمان خبر داده و این کشور را به محدودیت آزادی بیان و یهودستیزی روزافزون متهم کرد.
- اخبار بین الملل -

به گزارش سایت خبری تحلیلی ذاکرنیوز به نقل از گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از نشریه دی سایت، دولت آمریکا در گزارشی از وخامت وضعیت حقوق بشر در آلمان خبر داده است.

در این گزارش که به وضعیت حقوق بشر در این کشور در سال 2024 پرداخته شده است آمده است که وضعیت حقوق بشر در آلمان در طول سال بدتر شده است. در این گزارش آمده است: به ویژه، محدودیت‌های آزادی بیان و اقدامات یهودستیزانه از جمله مشکلات اصلی بوده‌اند.

در مورد موضوع سانسور، هم وزارت امور خارجه آمریکا به قوانینی که در آلمان و اتحادیه اروپا اجرا می‌شود اشاره می‌کند که شرکت‌های اینترنتی - از جمله پلتفرم‌های اینترنتی ایالات متحده - را ملزم به حذف سخنان نفرت‌پراکن ظرف یک روز می‌کند. این گزارش همچنین به شدت از یهودستیزی شایع در آلمان انتقاد کرد. در این گزارش آمده است که نهادهای آلمانی در مبارزه با یهودستیزی بیش از حد بر افراط‌ گرایان راست‌گرا تأکید می‌کنند.

امضای توافق مالی روسیه و برزیل زیر سایه تحریم‌های آمریکااحتمال ورشکستگی مجدد خطوط هوایی «اسپیریت» آمریکا

وزارت امور خارجه آمریکا با استناد به مطالعه‌ای که نشان می‌دهد در میان جوانان 16 تا 21 ساله، مهاجران مسلمان بسیار بیشتر از آلمانی‌ها یا مهاجران بدون پیشینه مسلمان، دیدگاه‌های یهودستیزانه دارند، می‌نویسد: دولت شناسایی علل جمعیت‌شناختی افزایش جرایم ناشی از نفرت یهودستیزانه را دشوار کرده است. در ادامه آمده است که مهاجرت گسترده (قانونی، غیرقانونی و از طریق پناهندگی) عامل اصلی یهودستیزی در آلمان است.

وزارت امور خارجه ایالات متحده در گزارش سالانه خود انتقادات مشابهی را از سایر کشورهای اروپایی مانند فرانسه و بریتانیا مطرح کرد.

در ماه فوریه، جی. دی. ونس، معاون رئیس جمهور ایالات متحده، در سخنرانی خود در کنفرانس امنیتی مونیخ هم از فقدان دموکراسی و آزادی بیان در اروپا انتقاد کرد. آفریقای جنوبی و برزیل - دو کشوری که ترامپ از زمان روی کار آمدن به شدت از سیاست‌های آنها انتقاد کرده است - نیز بر اساس گزارش فعلی وزارت خارجه آمریکا نسبت به سال قبل عملکرد بدتری داشته‌اند.

در عین حال، انتقاد این گزارش از کشورهایی که با دولت ترامپ همکاری می‌کنند، به طور قابل توجهی ملایم‌تر از سال قبل است. به عنوان مثال در این گزارش گفته می‌شود که السالوادور در سال 2024 هیچ گزارش معتبری از نقض جدی حقوق بشر در این کشور ندارد. روابط دوجانبه بین این دو کشور از زمان روی کار آمدن ترامپ به طور قابل توجهی بهبود یافته است، زیرا السالوادور، که توسط نایب بوکله اداره می‌شود، افرادی را که از ایالات متحده اخراج شده‌اند، پذیرفته است.

خبرگزاری رویترز به نقل از مقامات ناشناس آمریکایی گزارش داد که انتشار گزارش حقوق بشر ماه‌ها به تعویق افتاده است زیرا مقامات منصوب ترامپ پیش‌نویس اولیه را به طور چشمگیری تغییر داده‌اند تا آن را با ارزش‌های سیاست اول آمریکای رئیس جمهور ایالات متحده همسو کنند.

اگر خوشت اومد لایک کن
0
آخرین اخبار