کاخ سفید: نشست پوتین و ترامپ دو جانبه خواهد بود

درحالیکه گمانه زنی‌هایی در مورد سفر ولودیمیر زلنسکی رئیس جمهور اوکراین به آلاسکا وجود داشت، کاخ سفید اعلام کرد که نشست ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه و دونالد ترامپ، همتای آمریکایی او دو جانبه خواهد بود.
- اخبار بین الملل -

به گزارش سایت خبری تحلیلی ذاکرنیوز به نقل از گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از اسپوتنیک، کاخ سفید ضمن اعلام اینکه دیدار پوتین و ترامپ در شهر انکوریج برگزار می‌شود، اعلام کرد که فقط یک طرف درگیری اوکراین در میز مذاکره حضور خواهد داشت.

طبق اعلام کاخ سفید، ترامپ امیدوار است نشست سه‌جانبه‌ای با حضور روسیه، آمریکا و اوکراین «در آینده» برگزار شود و ترامپ مفتخر است که میزبان پوتین در خاک آمریکا خواهد بود.

دیدار ترامپ و پوتین در آلاسکا؛ تئاتر سیاسی در سایه بی‌اعتمادی‌های متقابل

کاخ سفید از پاسخ به سوالی در مورد «مبادله اراضی» بین روسیه و اوکراین خودداری کرد و گفت که ترامپ در مورد آن با پوتین صحبت خواهد کرد.

واشنگتن اعلام کرد که نشست پوتین و ترامپ بر مناقشه اوکراین متمرکز خواهد بود اما ترامپ علاقه‌مند به گفتگو با روسیه درباره مسائلی فراتر از مناقشه اوکراین است.

اگر خوشت اومد لایک کن
0
آخرین اخبار