مسکو: تاریخ جدیدی برای دور دیگری از گفتگوهای روسیه و آمریکا تعیین نشده است

سخنگوی وزارت امور خارجه روسیه گفت که هنوز تاریخی برای دور جدید مذاکرات روسیه و آمریکا تعیین نشده است.

باشگاه خبرنگاران جوان؛ مریم حسینی - ماریا زاخارووا، سخنگوی وزارت امور خارجه روسیه گفت که هنوز تاریخی برای دور جدید مذاکرات روسیه و آمریکا تعیین نشده است، اما طرفین دائماً در تماس هستند از جمله در مورد موضوع از بین بردن عوامل تحریک‌کننده متقابل.

به گفته دیپلمات روسی، مسکو شاهد است که واشنگتن به احیای روابط علاقه‌مند است.

زاخارووا خاطرنشان کرد که دو دور مشاوره در مورد روابط به اصطلاح "شکننده روسیه و آمریکا" قبلاً انجام شده است و قرار بود دور سوم نیز برگزار شود، اما "طرف آمریکایی تصمیم گرفت آن را به تعویق بیندازد. "

وی گفت: "می‌توانم بگویم که البته همه نتایج پیش‌بینی شده از بین رفت، زیرا در دوران دولت بایدن-اوباما، بسیاری از چیز‌ها هدر رفت، بنابراین نتایج اولیه وجود داشت، نتایج میانی وجود داشت، ما موفق شدیم برخی از مسائل را حل کنیم، اما کار‌های بیشتری باید انجام شود. "

زاخارووا افزود: «به همین دلیل است که در حال حاضر تاریخ مشخصی برای رایزنی‌ها وجود ندارد، اما می‌توانم بگویم که هنوز گفت‌و‌گو‌هایی بین سفارت روسیه در واشنگتن و وزارت امور خارجه ایالات متحده در جریان است و ارتباطات نیز در مسکو از جمله در مورد موضوع به اصطلاح عوامل تحریک‌کننده و حذف آنها، حفظ می‌شود.»

او گفت که طرف آمریکایی قصد دارد سطح قبلی روابط با فدراسیون روسیه را احیا کند.

وی افزود: «آن‌ها آشکارا در مورد این موضوع صحبت می‌کنند، نمایندگان آنها در حوزه‌های مختلف. منظورم جامعه مدنی و محافل تجاری است که می‌گویند احیای روابط خوب خواهد بود و می‌گویند که درک می‌کنند که این امر نمی‌تواند فوراً محقق شود، اما مطمئناً باید در این امر علاقه‌ای وجود داشته باشد.»

در ۲۷ فوریه و ۱۰ آوریل، دو دور مذاکره بین روسیه و ایالات متحده در استانبول برگزار شد که بر احیای فعالیت سفارتخانه‌های روسیه و ایالات متحده و رسیدگی به نگرانی‌های مختلف دو جانبه متمرکز بود. در طول این رایزنی‌ها، الکساندر دارچیف، سفیر روسیه در واشنگتن، ریاست هیئت روسی را بر عهده داشت، در حالی که سوناتا کولتر، معاون دستیار وزیر امور خارجه در امور اروپا و اوراسیا، ریاست تیم آمریکایی را بر عهده داشت.

انتظار می‌رفت هیئت‌های روسی و آمریکایی بار دیگر در مسکو با یکدیگر دیدار کنند. با این حال، ماریا زاخارووا، سخنگوی وزارت امور خارجه روسیه، در ۱۶ ژوئن گفت که مذاکرات برنامه‌ریزی شده بین روسیه و ایالات متحده به دلیل تمایل واشنگتن به «استراحت» به تعویق افتاده است. زاخارووا ابراز امیدواری کرد که این وقفه خیلی طولانی نباشد.

سرگئی ریابکوف، معاون وزیر امور خارجه روسیه در مصاحبه‌ای در ۲۴ ژوئن با روزنامه ایزوستیا گفت، مسکو فرض می‌کند که دور سوم در آینده نزدیک برگزار خواهد شد. وی خاطرنشان کرد که زمان و مکان هماهنگ خواهد شد، «اما مهم است که طرف آمریکایی نیز لزوم ادامه چنین تلاش‌هایی را تشخیص دهد.»

منبع: تاس

اگر خوشت اومد لایک کن
0
آخرین اخبار