به گزارش سایت خبری تحلیلی ذاکرنیوز به نقل از گروه بینالملل خبرگزاری تسنیم، نیروهای مسلح یمن شامگاه جمعه با صدور بیانیهای اعلام کردند یگان پهپادی نیروهای مسلح یمن، 3 عملیات ویژه را با 3 پهپاد علیه 3 هدف دشمن اسرائیلی اجرا کرد.
این عملیاتها فرودگاه «اللد» در یافای اشغالی و دو هدف حیاتی در «بئرالسبع» و «عسقلان» را در فلسطین اشغالی هدف قرار دادند. طبق این بیانیه هر سه عملیات به فضل الهی با موفقیت به اهداف خود رسیدند.
ارتش یمن در این بیانیه تصریح کرده است: خطاب به ملتهای عربی و اسلامی اعلام میکنیم اگر امروز که برادرانتان در فلسطین از گرسنگی رنج میبرند در کنارشان نایستید، پس چه زمانی خواهید ایستاد؟
در ادامه این بیانیه آمده است: به شرکتهای همکار با بنادر فلسطین اشغالی هشدار میدهیم کشتیهای شما بدون توجه به مقصد، هدف قرار خواهد گرفت؛ همکاری با این بنادر را فوراً متوقف کنید تا امنیت کشتیها و خدمه حفظ شود.
انصارالله یمن تأکید کرده موضع یمن تا زمانی که تجاوز به غزه متوقف و محاصره آن برداشته شود، ادامه خواهد داشت.
محور مقاومت از ایران تا یمن و فلسطین گسترش یافته استارتش یمن: فرودگاه «بنگوریون» را با موشک بالستیک هدف قرار دادیمشلیک موشک جدید از یمن به فلسطین اشغالی