رویترز: حمله پهپادی روسیه به انبار نفت شرکت جمهوری آذربایجان در اوکراین خسارت زد

رویترز جمعه شب به نقل از ۲ منبع در صنعت نفت گزارش داد، حمله پهپادی روسیه به منطقه اودسا در اوکراین موجب وارد شدن خسارت به انبار نفت شرکت SOCAR جمهوری آذربایجان در این منطقه شد.

باشگاه خبرنگاران جوان ـ یکی از این منابع به رویترز گفت که در این حمله پهپادی چهار نفر زخمی شدند.

یک منبع آگاه اظهار کرد که در یک حمله شبانه «چندین پهپاد به انبار نفت شرکت دولتی SOCAR جمهوری آذربایجان اصابت کرد. در حال حاضر ارزیابی این خسارت دشوار است. چند نفر زخمی شده‌اند.»

این شرکت نفتی دولت جمهوری آذربایجان حدود ۶۰ مرکز سوخت را در سراسر اوکراین اداره می‌کند.

به نوشته رویترز، نیرو‌های روسیه در ماه‌های اخیر حملات موشکی و پهپادی خود را به شهر‌های اوکراینی که فاصله زیادی با مرز دارند، افزایش داده است و زیرساخت‌های انرژی این کشور بار‌ها مورد حمله قرار گرفته است.

مقام‌های اوکراینی هفته گذشته اعلام کردند، روسیه به یک مرکز انتقال انرژی در منطقه اودسا که برای وارد کردن گاز مایع طبیعی از آمریکا و جمهوری آذربایجان استفاده می‌شود، حمله کرد.

اوکراین ماه گذشته میلادی برای اولین بار مقدار اندکی گاز جمهوری آذربایجان را به طور آزمایشی از مسیر «ترانس‌بالکان» منتقل کرد. کی‌یف اعلام کرد که قصد دارد واردات گاز از شرکت SOCAR را به مقدار قابل توجهی افزایش دهد.

منبع: ایرنا

اگر خوشت اومد لایک کن
0
آخرین اخبار