توسعه باغات با رویکرد گیاهان دارویی و کم‌آب‌بر در حوضه کارون

سرپرست سازمان جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری، گفت: برنامه‌ریزی توسعه باغات در حوضه کارون با هدف افزایش تولید محصولات باغی، اشتغال‌زایی و پایداری و بهبود کیفیت آب کارون آغاز شد.
- اخبار استانها -

به گزارش سایت خبری تحلیلی ذاکرنیوز به نقل از خبرگزاری تسنیم از شهرکرد، حسین بهرامی در نشست بررسی و برنامه‌ریزی توسعه باغات در حوضه کارون، اظهار کرد: برنامه‌ریزی توسعه باغات در حوضه کارون با هدف افزایش تولید محصولات باغی، اشتغال‌زایی و پایداری و بهبود کیفیت آب کارون آغاز شد.

سرپرست سازمان جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری، افزود: برنامه‌ریزی توسعه باغات در حوضه کارون با رویکرد توسعه گیاهان دارویی اقتصادی و کم‌آب‌بر آغاز گردیده است و پیش‌بینی می‌شود اجرای طرح مذکور گامی موثر در توسعه بخش کشاورزی و استان باشد.

سرپرست سازمان جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری با اشاره به اینکه، تولیدات محصولات کشاورزی استان به بیش از 2 میلیون تن رسیده است، بیان داشت: ارزش کل تولیدات بخش کشاورزی در سال گذشته 752 هزار میلیارد ریال بوده است که نقش بسیار موثری در توسعه و اقتصاد استان دارد و برنامه ریزی توسعه این بخش با شدت وسرعت بیشتری باید انجام شود.

بهرامی با بیان اینکه برنامه‌ریزی و هماهنگی لازم جهت تکمیل  30 طرح تامین وانتقال آب  انجام شده است، تصریح کرد: با پیگیری‌های انجام شده اعتبار بسیار خوی جهت طرح‌های مذکور مورد تصویب قرار گرفته است که ان‌شالله تا پایان سال جاری اتفاقات خوبی در خصوص تکمیل طرح‌های مذکور خواهد افتاد و برنامه‌ریزی در راستای اشتغال‌زایی وتعیین الگوی کشت مناسب جهت طرح‌های مذکور در حال انجام است.

ملک‌محمد قربانپور، معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار استان، نیز در این جلسه ضمن تاکید بر اهمیت بخش کشاورزی در توسعه اقتصادی چهارمحال و بختیاری، اظهار کرد: پتانسیل‌ها وظرفیت‌های مطلوبی در بخش کشاورزی وجود دارد که با تکیه بر این ظرفیت‌ها با تمام توان باید در راستای توسعه بخش کشاورزی گام برداریم.

وی با اشاره به اینکه، در این نشست‌ها بر اساس مدل مدیریت پروژه پیش خواهیم رفت، افزود: اولویت با طرح‌هایی است که دارای تخصیص آب و پیشرفت فیزیکی هستند.

اگر خوشت اومد لایک کن
0
آخرین اخبار