شرط استقبال جبهه مقاومت اسلامی از طالبان از نگاه کمال خرازی

رئیس شورای راهبردی روابط خارجی گفت: بسیج مردمی کشورمان در جنگ عراق علیه ایران نشان داد وقتی ملتی به‌عنوان یک وظیفه دینی از آرمان‌های خویش دفاع می‌کند، از چنان قدرتی برخوردار است که می‌تواند بر مجهزترین ارتش‌های منطقه پیروز گردد.

به گزارش ذاکرنیوز، سیدکمال خرازی در ادامه افزود: ما دفاع خود را در جنگ تحمیلی، دفاع مقدس نامیدیم چون مردم ما بر اساس اعتقادات دینی خود از انقلاب و وطن خود دفاع کردند این تجربه گران‌قدر بر کشورهای دیگر نیز تأثیر گذاشت و به‌تدریج مقاومت مردمی در برخی از کشورهای دیگر نیز شکل گرفت.


وی با تجلیل از نقش شهید سلیمانی در حمایت از نیروهای مقاومت اسلامی در کشورهای دیگر گفت: ما امروز قدرت حزب‌الله در لبنان، حماس و حرکت اسلامی در فلسطین، حشدالشعبی در عراق، مقاومت مردمی در سوریه و انصار الله در یمن را مشاهده می­‌کنیم که نقش مهمی را در مبارزه با متجاوزان و سلطه خارجی ایفا می­‌کنند. حزب‌الله لبنان توانسته است لبنان را در برابر تجاوزات اسرائیل مصون سازد. مقاومت اسلامی در فلسطین توانسته است ارتش اسراییل را در رسیدن به اهداف تجاوزکارانه آن رژیم ناکام بگذارد، مقاومت مردمی سوریه توانسته است بر گروه‌های تروریستی پیروز شود. حشدالشعبی ضمن پیروزی بر داعش نیروهای متجاوز آمریکایی را وادار به تصمیم برای ترک عراق ساخته است. انصار الله یمن نیز ماشین نظامی ائتلاف سعودی را بی‌اثر ساخته است و به پیشروی­‌های راهبردی خود همچنان ادامه می­‌دهد.


رئیس شورای راهبردی روابط خارجی ادامه داد: در کنار این حرکت‌های اصیل، گروه‌هایی توسط بیگانگان و در راستای اهداف پلید آن‌ها برای تجاوز به کشورهای اسلامی و تجزیه آن کشورها تشکیل گردید تا با سوءاستفاده از باورهای دینی مردم آن‌ها را اجیر و در جهت اهداف نامشروع خود استفاده کنند. در این رابطه، گروه‌هایی چون داعش در عراق و سوریه با ابتکار و حمایت آمریکا و برخی از کشورهای عربی منطقه و در خدمت به رژیم اشغالگر قدس ایجاد شدند. بدون تردید کسانی که جذب این گروه‌ها می‌شوند بر اساس باورهای دینی خود وارد این معرکه می­شوند، بدون آنکه از ماهیت این گروه‌ها و اهداف حامیان آن‌ها آگاه باشند.


 خرازی در گفت‌وگو با سایت شورای راهبردی روابط خارجی در مورد طالبان نیز گفت: هنوز زود است که بتوان در مورد حرکت طالبان سخن گفت؛ زیرا رفتار گذشته طالبان در کشتار اقوام مختلف افغانی و تجاوز آن‌ها به کنسولگری جمهوری اسلامی ایران در مزار شریف و به شهادت رساندن دیپلمات‌های ایرانی به‌رغم اطمینانی که هم رهبران آن‌ها و هم دولت پاکستان به مسئولان ایرانی داده بودند، هیچ‌گاه از خاطره مردم افغانستان و ایرانیان که عزیزان خود را از دست دادند، فراموش‌شدنی نیست، ولی اگر طالبان در دوران حاکمیت خود بر افغانستان نشان دهد که با تشکیل دولتی فراگیر حقوق اقوام و اقلیت‌های مختلف افغانی را تأمین خواهد کرد، استقلال کشور را حفظ و به قدرت‌های بیگانه اجازه حضور و نفوذ در کشور را نخواهد داد، در آن صورت با استقبال جبهه مقاومت اسلامی روبرو خواهد شد.


رئیس شورای راهبردی روابط خارجی در پایان گفت: صرف‌نظر از تفاوت‌هایی که ممکن است نیروهای اصیل مقاومت اسلامی ازنظر برداشت‌های مذهبی، راهبردها و راهکارهای مبارزه با هم داشته باشند، همگی یک هدف را دنبال می­‌کنند و آن مبارزه علیه اشغالگران، نجات کشورهای اسلامی از سلطه بیگانگان و تشکیل حکومت‌های مستقلی است که بر پایه قوانین اسلامی بنا شده باشد. این حرکت بی‌بدیل می­‌رود تا شرایط ژئوپلیتیک منطقه را تغییر دهد و کشورهای منطقه به‌جای اتکا بر نیروهای خارجی، برای حفظ امنیت خود بر توان نیروهای مردمی خویش متکی باشند، نیروهایی که حاضرند بر پایه اعتقادات مذهبی خود، برای دفاع از آرمان‌های خویش ایثارگرانه بایستند و استقلال کشور را حفظ کنند.
انتهای پیام

اگر خوشت اومد لایک کن
0
آخرین اخبار