آخرین اخبار

کد خبر ۵۱۸۹۲۲ انتشار : ۱۲ شهریور ۱۳۹۷ ساعت ۰۲:۱۷
معرفی رشته‌های علمی‌کاربردی

پایداری توسعه کشاورزی بومی از طریق تخصص در رشته تولید و فرآوری زعفران

کسب تخصص در رشته تولید و فرآوری زعفران سبب ارتقای دانش علمی کشورمان در این حوزه می‌شود، این رشته در دانشگاه علمی‌کاربردی دانشجو می‌پذیرد.

به گزارش ذاکرنیوز، ایران بزرگترین تولیدکننده زعفران جهان است، به دلیل دارا بودن تنوع آب و هوایی، بسیاری از محصولات باغی و زراعی از جمله زعفران آن، دارای بالاترین درجه کیفیت است و بیش از 65 درصد تولید جهانی این محصول گرانبها به ایران اختصاص دارد.

این موضوع نه تنها به افزایش بهره‌­وری از منابع آب و خاک بسیار با ارزش منطقه کمک می‌کند بلکه در دراز مدت به پایداری توسعه کشاورزی و عمران روستایی نیز منجر می‌شود. اگر قرار است در عرصه جهانی مدعی زعفران باشیم باید نسبت به ارتقای سطح دانش و توانایی­‌های علمی و عملی تولید و فرآوری این محصول بیندیشیم.

دانشگاه علمی‌کاربردی در رشته باغبانی- تولید و فرآوری زعفران پذیرش دانشجو دارد.

هدف از اجرای این دوره تربیت کاردان برای رفع نیازهای بخش کشاورزی درزمینه تولید (کاشت، داشت و برداشت)، فرآوری، بسته‌­بندی، عرضه و صادرات این محصول است. به­طوری که نیروهای تربیت شده اطلاعات کافی و قابلیت­‌های لازم را کسب کرده و توانایی آن­را داشته باشند.

کاشت، داشت و برداشت زعفران،  فرآوری و بسته بندی زعفران، کنترل آفات و بیماری‌های زعفران و کنترل علف‌های‌ هرز زعفران از قابلیت‌های فارغ‌التحصیل این دوره‌هاست.

همچنین فارغ‌التحصیل این دوره‌ها می‌تواند مشاغلی مانند تولید کننده زعفران، کاردان فنی فرآوری زعفران، کنترل کننده آفات، بیماریها و علف های‌هرز در مزارع زعفران و سرپرستی واحدهای تولید کننده زعفران را احراز کند.

جدول دروس مهارتی مشترک، دروس پایه و دروس اصلی این دوره‌ها از لینک زیر قابل دسترسی است.

   

سامانه پیامک : 30008830303000پست الکترونیک: info@zakernews.ir